Akademia Diplomatike Kombetare njofton për organizimin e një seminari tre javor me teme: "Diplomacia shqiptare: Rajoni, Europa dhe Politika shumepaleshe"

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Beograd bën të ditur organizimin e aktivitetit të mëposhtëm: Akademia Diplomatike Kombetare njofton për organizimin e një seminari tre javor me teme: "Diplomacia shqiptare: Rajoni, Europa dhe Politika shumepaleshe". Aktiviteti do te zhvillohet ne T

 

Informacion lidhur me procedurën e aplikimit për pajisje/ripajisje me dokumenta biometrike në territorin e Republikës së Shqipërisë

Aktualisht, në Republikën e Shqipërisë, të gjitha aplikimet për pajisje/ ripajisje me dokumente biometrike kryhen fillimisht online.  Shtetasit e interesuar, ndjekin paraprakisht procedurën e aplikimit online dhe në vijim, informohen lidhur me datën dhe orarin e paraqi

 

“Shqiptarët dhe serbët” një ekskursion në histori

Më 31 janar në Qendrën e Mediave në Beograd u promovua libri “Kur shqiptarët dhe serbët duheshin”, një bashkëpunim autorësh serbë e shqiptarë. Botimi është realizuar nga e përditshmja “Danas”, ndërsa veprimtaria e prezantimit të librit u organizua nga Lëvizja Europiane për

 

E përditshmja londineze “The Guardian” në numrin e datës 25 korrik përfshin qytetin e Beratit ndër kureshtitë që duhen eksploruar këtë verë nga turistët dhe udhëtarët. Këtu më poshtë linku dhe artikulli për Beratin

https://www.theguardian.com/travel/2019/jul/25/10-off-the-beaten-track-highlights-europe-readers-travel-tips Berat, Albania Berat, Albania. Photograph: Getty Images Berat is known as the city of a thousand windows for its beautiful hillside filled with pretty Ottoman cottages. There’s also a

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Kneza Aleksandra Karadjordjevica 25 a Beograd 11040 Serbi

Tel / Fax

Tel. +381 11 3066642
Fax. +381 11 2665439

Emergency Number :
00 381 63 30 95 98

E-MAIL

embassy.belgrade@mfa.gov.al

consulate.belgrade@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
08:00 - 16:00