Shqipëria aplikon udhëtimin pa viza gjatë periudhës së verës 2020

Shqipëria aplikon udhëtimin pa viza gjatë periudhës së verës 2020 
 
 
Shqipëria aplikon udhëtimin pa viza, gjatë periudhës së verës, pra nga 10 Qershor 2020 deri më 30 Nëntor 202, shtetasit e Arabisë Saudite, Bahreinit dhe Omanit, udhëtojnë pa vizë për në Shqipëri, pra, pa patur nevojë për të marrë një vizë në Ambasadën e Shqipërisë në Riad. Udhëtimi mund të bëhet me një pasaportë të vlefshme.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Diplomatic Quarter, Al Fazari Plaza, Unit No. G16
P.O.Box 94 004, Riyadh 11693

Tel / Fax

Tel. +966 11 281 6535
Fax. +966 11 281 6536
Nr. i emergjences : +966501905586
966532405751

E-MAIL

embassy.riyadh@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00