Guvernatori i Riadit, Princ Faisal bin Bandar Al Saud pret Ambasadorin e RSH-së në Riad, Sami Shiba

Guvernatori i Riadit, Princ Faisal bin Bandar Al Saud pret Ambasadorin e RSH-së në Riad, Sami Shiba
Në kuadër të përgatitjes së vizitës së Kryeministrit dhe njëherazi Ministër për Evropën dhe Punët e Jashtme të Republikës së Shqipërisë, ShTZ. Edi Rama në Arabinë Saudite, 5-7 Shkurt, 2019, Ambasadori Sami Shiba zhvilloi një takim me Guvernatorin e Riadit, Princin Faisal bin Bandar Al Saud. Gjatë takimit palët rikonfirmuan nivelin shumë të mirë të marrëdhënieve mes vendeve tona, si dhe rëndësinë që mbart vizita e parashikuar, si në kuadër të forcimit të dialogut politik në nivel të lartë, ashtu edhe në thellimin e bashkëpunimit ekonomik në fushën e investimeve dhe shkëmbimeve tregtare mes vendeve tona.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Diplomatic Quarter, Al Fazari Plaza, Unit No. G16
P.O.Box 94 004, Riyadh 11693

Tel / Fax

Tel. +966 11 281 6535
Fax. +966 11 281 6536
Nr. i emergjences : +966501905586
966532405751

E-MAIL

embassy.riyadh@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00