Deklaratë për shtyp e Ministrisë për Evropën dhe Punët e Jashtme

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme i bashkohet qëndrimit të Bashkimit Evropian dhe dënon ashpër sulmin e fundit të raketave në qytetet e Arabisë Saudite.
Këto veprime dëmtojnë sigurinë rajonale dhe ndërkombëtare, duke përbërë në të njëjtën kohë një shkelje flagrante të së drejtës ndërkombëtare.
http://www.punetejashtme.gov.al/al/zyra-e-shtypit/deklarata-per-shtyp/de...

Adresa

Ambasada Shqiptare
Diplomatic Quarter, Al Fazari Plaza, Unit No. G16
P.O.Box 94 004, Riyadh 11693

Tel / Fax

Tel. +966 11 281 6535
Fax. +966 11 281 6536

E-MAIL

embassy.riyadh@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00