Memorandum Mirëkuptimi me Kompaninë ajrore saudite FLYNAS

Në vijim të takimeve dhe ftesës së Ambasadorit të RSH-së në Mbretërinë e Arabisë Saudite, Sami Shiba, adresuar kompanisë së fluturimeve ajrore saudite  FLYNAS, për të shqyrtuar mundësinë e  investimit në Shqipëri, Shefi Ekzekutiv i kësaj kompanie, Bander Al-Mohanna, në

 

Diplomacia ekonomike

Një delegacion investitorësh sauditë, i kryesuar nga Zv.Presidenti i Këshillit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Mbretërisë së Arabisë Saudite, njëherrësh dhe President i Dhomës së Tregtisë në Medina, gjithashtu investitor i njohur,  Dr. Muneer M. Bin Saad, si dhe i sh

 

Ambasadori Shiba takon Shefin Ekzekutiv të kompanisë private ajrore saudite “Flynas”

Më 13 Mars 2019, Ambasadori Sami Shiba, zhvilloi një takim me Drejtorin Menaxhues dhe njëherësh Shefin Ekzekutiv të Kompanisë Ajrore private Saudite “Flynas”, z.Bander Abdulrahman Al-Mohhana. Gjatë takimit, Ambasadori Shiba i prezantoi Kreut Ekzekutiv të kompanisë potencialet dhe avanta

 

Shqipëria aplikon udhëtimin pa viza gjatë periudhës së verës 2019

Shqipëria aplikon udhëtimin pa viza gjatë periudhës së verës 2019     Shqipëria aplikon udhëtimin pa viza, gjatë periudhës së verës, pra nga 01 Prill 2019 deri më 31 tetor 2019, shtetasit e Arabisë Saudite, Bahreinit dhe Omanit, udhëtojnë pa vizë për në Shqipëri, pra, p

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Diplomatic Quarter, Al Fazari Plaza, Unit No. G16
P.O.Box 94 004, Riyadh 11693

Tel / Fax

Tel. +966 11 281 6535
Fax. +966 11 281 6536

E-MAIL

embassy.riyadh@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00