Takim me Presidentin e SABCO GROUP në Oman

Gjatë vizitës në Oman, me rastin e prezantimit te Letrave Kredenciale Sulltanit të Omanit, MT Haitham Bin Tarik, Ambasadori Sami Shiba zhvilloi edhe një takim me Presidentin e “Sabco Group LLC”, Lartësinë e Tij, Khalid Bin Hamad Bin Hamoud Al Busaidi, një nga kompanitë më të mëdha n

 

Takim me Presidentin e Dhomës së Tregtisë të Omanit

Më 16 shkurt 2021, Ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Sulltanatin e Omanit, rezident në Riad, Sami Shiba, pati një takim me Inxh. Redha Juma Al Saleh, President i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë të Omanit dhe Dr. Al Fadhal Abbas Al Hinai, Kryeshefi Ekzekutiv. Gjatë takimit, di

 

Takim me Ministrin e Jashtëm të Omanit

Më 16 Shkurt 2021, Ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Sulltanatin e Omanit, rezident në Riad, Sami Shiba, zhvilloi një takim me Ministrin e Punëve të Jashtme të Sulltanatit të Omanit, Lartmadhërinë e Tij, Badr bin Hamad bin Hamoud Al Busaidi . Diskutuan për forcimin e marrëdh

 

Ambasadori i Shqipërisë i dorëzoi Letrat Kredenciale Sulltanit të Omanit

Më 15 Shkurt 2021, Ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Sulltanatin e Omanit, rezident në Riad, Sami Shiba, i paraqiti Letrat Kredenciale Madhërisë së Tij, Sulltanit Haitham Bin Tariq Al Said. Në takim, pas prezantimit të Letrave, diskutuam për forcimin e marrëdhënieve midis dy ve

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Diplomatic Quarter, Al Fazari Plaza, Unit No. G16
P.O.Box 94 004, Riyadh 11693

Tel / Fax

Tel. +966 11 281 6535
Fax. +966 11 281 6536
Nr. i emergjences : +966501905586
966532405751

E-MAIL

embassy.riyadh@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00