U festua në Petërburg 60-vjetori i themelimit të Degës së Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe

U festua në Petërburg 60-vjetori i themelimit të Degës së Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe në Universitetin Shtetëror të Shën Petërburgut.

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
119049, Ulica Mytnaja, dom 3,
kvartira 8 Moskva, Russia

Tel / Fax

Tel.: +7 495 982 38 52 (3)
Fax.:+7 495 982 38 54
Nr. Emergjence.:
+7 929 968 05 38

E-MAIL

embassy.moscow@mfa.gov.al

Orari i pritjes së sektorit konsullor

E hënë- E premte
11:00 - 14:00