Shërbime të Ambasadës

Nga data 1 maj 2017 Shërbimet Konsullore ofrohen vetëm online.‬

Shërbimet Konsullore Online

Kjo platformë ofron procedurat e automatizuara dhe dixhitalizimin e të gjitha shërbimeve konsullore

TË NDERUAR QYTETARË, duke klikuar mbi secilin nga shërbimet konsullore të listuara më poshtë, Ju keni mundësi të informoheni mbi procedurat e çdo shërbimi konsullor, dokumentet e nevojshme, si dhe përcaktimin e afateve kohore dhe kostot përkatëse.

Gjithashtu, në fund të çdo përshkrimi të shërbimeve konsullore më poshtë do të gjeni butonin “KLIKO KËTU”, e cila Ju mundëson aplikimin direkt online për shërbimin e kërkuar.

Aplikim për Vizë

Ju mund kontaktoni me sektorin konsullor Ambasadës ditët dhe orët e përcaktuara lart numrin e telefonit+7 (495) 982 38 52.

Për shume informacion për veprimet dhe dokumentat konsullore për shtetasit e huaj dëshirojnë vizitojnë Shqipërinë mund t’i drejtoheni faqes internetit Ministrisë Punëve Jashtme Republikës Shqipërisëwww.mfa.gov.al 

Për cdo interes apo reklamim çështjeve konsullore mund merrni informacion zgjeruar Ministrinë e Punëve Jashtme Republikës Shqipërisë numrin e telefonit+ 355 4 22 33 493 ose me postë elektronikemarredheniet.publikun@mfa.gov.al 

E-KONSULLATA

 

UDHEZIM I PERBASHKET PER NENSHTETESINE

Adresa

Ambasada Shqiptare
119049, Ulica Mytnaja, dom 3,
kvartira 8 Moskva, Russia

Tel / Fax

Tel.: +7 495 982 38 52 (3)
Fax.:+7 495 982 38 54
Nr. Emergjence.:
+7 929 968 05 38

E-MAIL

embassy.moscow@mfa.gov.al

Orari i pritjes së sektorit konsullor

E hënë- E premte
11:00 - 14:00