NJOFTIM PËR HEQJEN E VIZAVE PËR SHTETASIT E RUSISË DHE BJELLORUSISË

NJOFTIM PËR HEQJEN E VIZAVE PËR SHTETASIT E RUSISË DHE BJELLORUSISË Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Federatën Ruse informon, se në bazë të Vendimit të Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë, numër 470, datë 10.06.2020, nga data 10 qershor deri në dat

 

Agjencitë turistike shqiptare promovojnë turizmin e vendit tonë në Ekspozitën Ndërkombëtare të Turizmit në Moskë.

Agjencitë turistike shqiptare promovojnë turizmin e vendit tonë në Ekspozitën Ndërkombëtare të Turizmit në Moskë.

 

Ekspozitë fotografike dhe me botime për Shqiperinë në Bibliotekën Shteterore të Letersisë së Huaj M.I. Rudomino në Moskë

Ekspozitë fotografike dhe me botime për Shqiperinë në Bibliotekën Shteterore të Letersisë së Huaj M.I. Rudomino në Moskë.

 

Prezantohet në mjediset e Ambasadës projekti i përbashkët kinematografik shqiptaro-rus, filmi «Gjirokastra».

    Prezantohet nëmjediset e Ambasadës projekti i përbashkët kinematografik shqiptaro-rus, filmi «Gjirokastra».  

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
119049, Ulica Mytnaja, dom 3,
kvartira 8 Moskva, Russia

Tel / Fax

Tel.: +7 495 982 38 52 (3)
Fax.:+7 495 982 38 54
Nr. Emergjence.:
+7 929 968 05 38

E-MAIL

embassy.moscow@mfa.gov.al

Orari i pritjes së sektorit konsullor

E hënë- E premte
11:00 - 14:00