Masat e vendosura nga Komiteti Teknik i Ekspertëve:

Masat e vendosura nga Komiteti Teknik i Ekspertëve: – Duke filluar nga data 1 shtator, ora policore nga 24:00 deri në 06:00 që është sot, do të shkojë në 23:00-06:00. – Duke filluar nga data 6 shtator, qytetarët të cilët hyjnë në Republikën e Shqipërisë nga të gjitha pikat kuf

 

SHQIPËRIA NË KANALIN KRYESOR TELEVIZIV RUS “ROSSIJA 1”.

  Pjesa e parë https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=m1v7LRKFXsI Pjesa e dytë https://www.youtube.com/watch?v=SQ8FlxV5cRg

 

Promovim shumë i mirë i Shqipërisë turistike nga media ruse në një nga emisionet më të ndjekura të këtij vendi kushtuar turizmit nëpër botë.

Promovim shumë i mirë i Shqipërisë turistike nga media ruse në një nga emisionet më të ndjekura të këtij vendi kushtuar turizmit nëpër botë.   https://www.youtube.com/watch?v=aUQT0R2jm9w   

 

MBI REGJIMIN (KRITERET) DHE MUNDËSITË E LËVIZJES PËR SHTETASIT SHQIPTARË DREJT FEDERATËS RUSE, REPUBLIKËS SË BJELLORUSISË DHE REPUBLIKËS SË UZBEKISTANIT.

FEDERATA RUSE Në përputhje me Vendimin e Qeverisë së Federatës Ruse me nr. 2084-r, datë 28.07.2021, Republika e Shqipërisë është futur në listën e vendeve, shtetasit e të cilëve mund të hyjnë në Federatën Ruse përmes pikave të kontrollit kufitar në aeroportet e Federatës Ruse.

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
119049, Ulica Mytnaja, dom 3,
kvartira 8 Moskva, Russia

Tel / Fax

Tel.: +7 495 982 38 52 (3)
Fax.:+7 495 982 38 54
Nr. Emergjence.:
+7 929 968 05 38

E-MAIL

embassy.moscow@mfa.gov.al

Orari i pritjes së sektorit konsullor

E hënë- E premte
11:00 - 14:00