Shqipëria Solidare

Dhuro online në portalin e-albania dhe ndihmo në lehtësimin e pasojave nga tërmeti!
https://e-albania.al/dhuro
Ju mund të dhuroni në tre kategori të veçanta të hapura për grumbullimin e ndihmave duke përdorur një kartë krediti ose debiti sipas udhëzimeve.
#ShqipëriaSolidare

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00