Pezullimi i lëshimit të vizave.

Të nderuar,
Nisur nga situate e rënduar e krijuar nga virusi Covid-19 dhe risku nga përhapja e infektimit nga ky virus, dëshirojmë t`ju bëjmë me dije që është ndërmarrë masa për pezullimin e përkohshëm të shërbimit të vizave. Konkretisht ky pezullim ka efekt veprimi deri në datën 3 prill 2020.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00