Ministri Manja në Shkup

Ministri i  Drejtësisë, Z. Ulsi Manja mori pjesë në forumin e nivelit të lartë të politikave rajonale "Lufta kundër korrupsionit në fokus Ballkani Perëndimor", organizuar në Shkup, Maqedonia e Veriut.
Gjatë qëndrimit të tij në Shkup, Ministri Manja u taku edhe me Kryetarin e Kuvendit, z. Talat Xhaferi, ku të dy bashkëbiseduesit rikthesuan se marrëdhëniet e deritanishme të shkëlqyera ndërmjet dy vendeve, ku përtej se na bashkon miqësia dhe bashkëpunimi i ndërsjellët dhe i sinqertë duhet që tendenca e së ardhmes ti përforcoj akoma më shumë këtom marrëdhënie e sidoms në kuadër të integrimir në BE.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00