Finalizohet investimi në Bilisht.

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut, në kuadër të Diplomacisë Ekonomike, duke u bazuar në promovimin e produkteve dhe bizneseve shqiptare, si dhe tërheqjen e bizneseve për të investuar në territorin e Shqipërisë, Ambasada ka kënaqësinë të informoj se së fundmi është konkretizuar një investim në zonën e Bilishtit, për të cilën Ambasada po punonte dhe lobonte prej 6 muajësh.
Kompania gjermane që operon në fushën konfeksioneve tekstile, që sot me emrin BILITEKS Bilisht, ka filluar fazën e parë të investimit prej 1.2 milion euro, ku priten të ketë fillimisht të punësuar 200 punonjës së zonës së Bilishtit, për të shkuar në një fazë të dytë 500 punonjës.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00