App-i "E-Konsullata"

Nga sot, Ministria e Punëve të Jashtme dhe Përfaqësitë Diplomatike vijnë në smartphone-in tuaj, nëpërmjet App-it “E-Konsullata”.

Për të kuptuar funksionimin ju ftojmë ta shkarkoni atë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00