108 vjetori i lindjes së Shën Terezës së Kalkutës - Anjeza Gonxhe Bojaxhiu,

Me rastin e 108 vjetorit të lindjes së Shën Terezës - Anjeza Gonxhe Bojaxhiu, e njohur në mbarë botën si murgesha që ia kushtoi jetën ndihmës për të varfërit, u organizua ceremonia përkujtimore dhe vendosja e luleve në pllakën përkujtimore të ish-shtëpisë së shenjtores shqiptare në Sheshin e Shkupit, më 26 gusht 2018.
 
Në këtë ceremoni përkujtimore morën pjesë edhe përfaqësuesë nga Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Shkup, përfaqësuesë nga shoqata shqiptare, intelektualë, etj..​

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00