Ambasadori Reka mori pjesë në eventin e organizuar nga Kompania prestigjioze «Dauti»

Ambasadori Fatos Reka ishte i pranishëm në eventin e organizuar nga Kompania prestigjoze «Dauti», me rastin e 30 vjetorit të krijimit të saj. Në ceremoninë e organizuar me këtë rast në mjediset e Kompanisë ku veç të pranishëmve, biznesmen nga RMV, por edhe nga Shqipëria e Mali i Zi k

 

Takim i Ambasadorit Reka me Ministrin e Arsimit dhe Shkencës në RMV Jeton Shaqiri

Më 22 shtator 2022, Ambasadori Fatos Reka pati një takim me Ministrin e Arsimit e Shkencës së RMV Jeton Shaqiri. Të dy bashkëbiseduesit diskutuan për mbarëvajtjen e bashkëpunimit ndërmjet dikastereve dhe vendeve tona në fushën e arsimit e të shkencës, gjetjen e formave e mënyrave për

 

Mbi pjesëmarrjen e Ambasadorit Fatos Reka në ceremoninë e promovimint të librave në trevat shqipfolëse të rajonit.

Ambasadori Fatos Reka mori pjesë në ceremoninë e promovomit të librave të Profesoreve Anastas Angjeli dhe Adrian Civici, organizuar nga Akademia e Shkencave të Republikës së Shqipërisë, Universiteti Nënë Tereza dhe Universiteti Mesdhetar në bashkëpunim me Komunën e Çairit. Të prani

 

Mbi pjesëmarrjen e Ambasadorit Fatos Reka në promovimin e librit të monografisë së ish- Ambasadorit të parë në Shqipëri, Viktor Gaber.

Ambasadori Fatos Reka mori pjesë në promovimin e librit të monografis

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00