Takim me Ministrin për Investimet e huaja, z. Bardhyl Dauti

Në amjentet e Ambasadës së Republikës së Shqipërisë në Shkup,Ambasador Fatos Reka, priti në një takim kortezie Ministrin pa portofol për investimet e huaja, z. Bardhyl Dauti, rreth mundësive të  nxitjes së investimeve në të dy vendet tona, me dobi e përfitime te ndersjella.

 

Takim i Ambasadorit Reka me Ministrin e Kulturës Ademi.

Në takimin e zhvilluar në Ministrinë e Kulturës, të dy bashkëbiseduesit shprehën kënaqësi për nivelin e bashkëpunimit në fushën e kulturës ndërmjet dy vendeve fqinje dhe miqësore. Intensiteti i vizitave të realizuara dypalëshe në të gjitha nivelet është një nga treguesit më t

 

Takim me Kryetaren e Komunës së Haraçinës

Takim miqesor sot ne Komunen e Haracines me Kryetaren znj. Milikije Halimi e cila na informoi per vizionin e saj per investime e permiresimin e jetes se banoreve, si dhe mundesi per bashkepunim e binjakezim me Bashki ne Shqiperi

 

Delegacioni shqiptar në Asamblenë Parlamentare të NATO-s, i kryesuar nga znj. Mimi Kodheli ndodhet në Shkup te Maqedonisë ku po merr pjesë në Seminarin e 98-të Rose-Roth me temë: “Integrimi Eutoatlantik i Ballkanit Perëndimor: Forcimi i projektit të paqes

Në ditën e hapjes së punimeve, seminarin e përshëndeti Keyetari i Parlamentit të Maqedonisë z. Talat Xhaferi si dhe Kryeministri i Maqedonisë z. Zoran Zaev, të cilët gjatë fjalës së tyre theksuan rëndësinë e momentit se kur mbahet ky seminar. Gjatë ndërhyrjes së saj deputetja Kod

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Maqedoni

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00