NJOFTIM!

Përshëndetje!
Në këto ditë të vështira, të përballimit të situatës emergjente, shkaktuar nga COVID-19, të gjithë qytetarët shqiptare që jetojnë e punojnë apo i ka gjetur kjo situatë në Katar, mund t'i adresohen ambasadës për çdo informacion, në numrat e telefonit:

+974 4002 7413 dhe +974 7027 7222
Ambasada kërkon të jeni të kujdesshëm, të zbatoni udhëzimet dhe këshillat e dhëna për përballimin e kesaj situate.
Ju urojmë shëndet e gjithë të mirat!

Adresa

Ambasada Shqiptare
Town House 108, Parcel 4,
Pearl-Qatar, P.O. Box 22659
Doha, Qatar.

Tel / Fax

Tel/Fax. 00974-40-027413
Cel. 00974 77 180 778
Nr i emergjences: 0097470277222

E-MAIL

embassy.doha@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00