SHËRBIMET KONSULLORE ONLINE

Kjo faqe ofron listën e proçedurave të automatizuara dhe dixhitalizimin e të gjitha shërbimeve konsullore Aplikim për Asistencë për shtetasit Shqiptar të humbur Aplikim për Vizë Aplikim për asistencë për shtetasit Shqiptarë të ndaluar ose të burgosur A

 

SAMITI I DIASPORËS

- Samiti I DIASPORËS është një aktivitet madhor që organizohet për herë të parë nga Kryeministri i Republikës së Shqipërisë, Z. Edi Rama në datat 18-20 nëntor 2016 në Tiranë. Samiti do të mbledhë individë të shquar nga fusha të ndryshme, drejtues apo përfaqësues të

 

MPJ prezanton E-Konsullata

Ministria e Punëve te Jashtme prezanton aplikacionin E-Konsullata   Më 13 shtator 2016, Ministria e Punëve të Jashtme në bashkëpunim me kompaninë Telekom Albania organizuan aktivitetin promovues të aplikacionit konsullor E-Konsullata. Ky aplikacion vjen ne kuadër te reformës së n

 

Aplikacioni konsullor E-Konsullata

Aplikacioni konsullor "E-Konsullata"   Në kuadër të shërbimeve konsullore, lehtësimit të tyre, si dhe diplomacisë dixhitale, Ministria e Punëve të Jashtme ka bërë të mundur Aplikacionin e ri për shërbimet konsullore "E-Konsullata". Ky aplikacion është projektu

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Town House 108, Parcel 4,
Pearl-Qatar, P.O. Box 22659
Doha, Qatar.

Tel / Fax

Tel/Fax. 00974-40-027413
Cel. 00974-55106105

E-MAIL

embassy.doha@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00