Fotografi Roland Tasho çel në Lisbonë ekspozitën me titull: “Natyra dhe Historia e Shqipërisë përmes fotografisë”

Nga data 27 Maj der 30 Maj, me mbështetjen e Ambasadës Shqiptare Portugali, fotografi Roland Tasho çel ekspozitën e tij me titull Natyra dhe Historia e Shqipërisë përmes fotografisë”

Ekspozita do hapet dy qytete Portugalisë, Lisbonë dhe qytetin turistik Ericeiras. Datat dhe oraret e ekspozitës janë si poshtë:

 

Casa de Cultura Jaime Lobo e Silva, Ericeira

27 Maj 2014, nga ora 15:00 deri 19:00

28 Maj 2014, nga ora 10:00 - 13:00  dhe 14:00 - 19:00

 

 

Palácio Foz, Praça dos Restauradores, Lisbonë

29 Maj 2014 nga ora 10:30 - 12:30  dhe 18:00 - 21:00

30 Maj 2014 nga ora 10:30 - 12:30  dhe 17:00 - 21:00

 

Ftoheni merrni pjesë

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rua Joaquim Antonio Aguiar, Nr.64 4-D
Lisboa 1070-153, Portugal

Tel / Fax

Tel: 00 351 21 38 63 600 / 601 / 602 Fax: 00 351 21 38 78 586

E-MAIL

embassy.lisbon@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00