Articles

Marrëdheniet dypalëshe

Albanian

MARRËDHËNIET SHQIPËRI – PORTUGALI

Marrëdhëniet diplomatike midis vendit tonë dhe Portugalisë janë vendosur në 22 qershor 1977. Të dy vendet janë përfaqësuar normalisht me ambasadorë jorezidentë përkatësisht Paris dhe Romë.

Në vitin 2009, Shqipëria për herë të parë, hapi ambasadën e saj në Lisbonë. Në datën 24.09.2009, Ambasadori z. Edmond Trako i paraqiti letër kredencialet, Presidentit të Portugalisë, z. Anibal Cavaco Silva.

Pages

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rua Joaquim Antonio Aguiar, Nr.64 4-D
Lisboa 1070-153, Portugal

Tel / Fax

Tel: 00 351 21 38 63 600 / 601 / 602 Fax: 00 351 21 38 78 586

E-MAIL

embassy.lisbon@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00