Articles

MARRËVESHJET DYPALËSHE TË NËNSHKRUARA MIDIS PORTUGALISË DHE SHQIPËRISË

Albanian

1. Marrëveshja për Mbrojtjen Reciproke të Investimeve, midis Shqipërisë e Portugalisë, Lisbonë, 11.09.1998. (pala portugeze ka njoftuar hyrjen në fuqi të marrëveshjes në dt.10.06.2007, Rezolucioni i Këshillit të Ministrave, Nr.40/2008, i publikuar në Gazetën e Republikës seria 1, nº 44, dt.03.03.2008).

2. Marrëveshja e Bashkëpumimit midis Entit Rregulator të Ujrave të Shqipërisë - ERRU, dhe Entit Rregulator të Ujrave dhe Mbeturinave të Portugalisë - ERSAR, Lisbonë, 11.12.2009.

Konsullatat e Nderit

Albanian

KONSULLATA E NDERIT E REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË NË PORTO

Konsull Nderi : Dr. Valdemar Meirinho Gonçalves

Adresa e Konsullatës:
RUA DE CEUTA 118 – 4º- S.31
4050-190 – PORTO
PORTUGALI

Tel: + 351 222 050994
+ 351 222 038861
Fax: + 351 222 051851
Cel: + 351 919 312243

E-mail: valdemar.g.advg.@mail.telepac.pt
vgassociados@gmail.com

KONSULLATA E NDERIT E REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË NË MADEIRA

Embaixada da Republica da Albânia em Portugal

Albanian

Boas-vindas do Embaixador,

Bem-vindo ao web-site da Embaixada da Albânia em Lisboa.

Qeveria e re e Republikës së Shqipërisë: www.kryeministria.al

Albanian

Qeveria e re e Republikës Shqipërisë

Rreth Shqipërisë

Albanian

Pozicioni gjeografik

Shërbime Konsullore

Albanian

Shërbimet Konsullore për Shtetasit Shqiptarë

Regjistrimi i lindjeve, martesave, vdekjeve

Investoni në Shqipëri

Albanian

Klima e Biznesit dhe Investimeve huaja Shqipëri

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Portugali

Albanian

Mirë se vini në web-faqen e ambasadës shqiptare në Lisbonë

Kjo web - faqe ofron një shumëllojshmëri informacionesh që shpresojmë t'ju shërbejnë. Nëse planifikoni të vizitoni Portugalinë si turist, për të bërë biznes , për të studiuar ose për tu angazhuar në aktivitete kulturore apo artistike, këtu mund të gjeni disa informacione praktike dhe këshilla nëpërmjet web-faqes tonë apo nëpërmjet lidhjeve me faqe të tjera.

Serviço Consular

Albanian

Quem pode entrar em Albânia sem visto

I. Os cidadãos desses países podem entrar na República da Albânia sem visto

Pages

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rua Joaquim Antonio Aguiar, Nr.64 4-D
Lisboa 1070-153, Portugal

Tel / Fax

Tel: 00 351 21 38 63 600 / 601 / 602 Fax: 00 351 21 38 78 586

E-MAIL

embassy.lisbon@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00