Articles

Kryetari i Kuvendit z. Ilir Meta u prit nga Ministri i Punëve të Jashtme të Portugalisë z. Rui Machete

Albanian

Në kuadër të vizitës së tij në Lisbonë, Kryetari i Kuvendit z. Ilir Meta u prit nga Ministri i Punëve të Jashtme të Portugalisë z. Rui Machete me të cilin biseduan mbi marrëdhëniet dypalëshe, mbi ecurinë e procesit të integrimit evropian dhe mbi zhvillimet e fundit ndërkombëtarë.  Kryetari i Kuvendit z.

Konferenca Ndërkombëtare, “Rrugët e së Ardhmes - Demokracia, Kompromisi dhe Zhvillimi”

Albanian

datat 9 dhe 10 maj 2014, ambasadori Edmond Trako mori pjesë

Aktivitete për festimin e Ditës së Evropës në Portugali

Albanian

9 maj 2014, ambasadori Edmond Trako mori pjesë veprimtaritë e organizuara

Përkujtohet 40-vjetori i shembjes së diktaturës në Portugali

Albanian

Ambasadori Edmond Trako mori pjesë veprimtaritë zyrtare organizuara

Pages

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rua Joaquim Antonio Aguiar, Nr.64 4-D
Lisboa 1070-153, Portugal

Tel / Fax

Tel: 00 351 21 38 63 600 / 601 / 602 Fax: 00 351 21 38 78 586

E-MAIL

embassy.lisbon@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00