Kryetari i Kuvendit z. Ilir Meta u prit nga Ministri i Punëve të Jashtme të Portugalisë z. Rui Machete

Në kuadër të vizitës së tij në Lisbonë, Kryetari i Kuvendit z. Ilir Meta u prit nga Ministri i Punëve të Jashtme të Portugalisë z. Rui Machete me të cilin biseduan mbi marrëdhëniet dypalëshe, mbi ecurinë e procesit të integrimit evropian dhe mbi zhvillimet e fundit ndërkombëtarë.

 

Kryetari i Kuvendit z. Ilir Meta u prit në Lisbonë nga Presidentja e Parlamentit të Portugalisë znj. Maria da Assunção Esteves

Kryetari i Kuvendit z. Ilir Meta i cili zhvilloi një vizitë 2 ditore në Lisbonë, u prit në Lisbonë nga Presidentja e Asamblesë së Republikës së Portugalisë, znj. Maria da Assunção Esteves.  Z. Meta dhe znj. Esteves vlerësuan marrëdhëniet shumë të mira politike d

 

Deklaratë për shtyp e MPJ për zhvillimin e zgjedhjeve presidenciale në Ukrainë

 Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Shqipërisë përshëndet zhvillimin e zgjedhjeve presidenciale të 25 majit në Ukrainë, të cilat u karakterizuan nga një pjesëmarrje e lartë dhe vendosmëri e qartë nga ana e autoriteteve për respektimin e lirive themelore. Minist

 

Fotografi Roland Tasho çel në Lisbonë ekspozitën me titull: “Natyra dhe Historia e Shqipërisë përmes fotografisë”

Nga data 27 Maj der më 30 Maj, me mbështetjen e Ambasadës Shqiptare në Portugali, fotografi Roland Tasho çel ekspozitën e tij me titull Natyra dhe Historia e Shqipërisë përmes fotografisë”Ekspozita do të hapet në dy qytete të Portugalisë, në Lisbonë dhe në qytetin turistik të Eri

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rua Joaquim Antonio Aguiar, Nr.64 4-D
Lisboa 1070-153, Portugal

Tel / Fax

Tel: 00 351 21 38 63 600 / 601 / 602 Fax: 00 351 21 38 78 586

E-MAIL

embassy.lisbon@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00