Projektohet filmi i Skënderbeut në Universitetin e Varshavës

Më 24 janar 2020, në Ditën Ndërkombëtare të Arsimit u projektua në Universitetin e Varshavës, filmi i Heroit Kombëtar, Gjergj Kastrioti-Skënderbeu. Ky i aktivitet i organizuar nga Klubi i Studentor i Katedrës së Studimeve të Evropës Lindore dhe Profesorit të Asociuar shqiptar z. Rigels Halili të mbështetur nga Ambasada e RSH, kishte për qellim afrimin e studentëve polakë të Universitetit të Varshavës me historinëe e Heroit Kombëtar dhe ndëgjegjësimin e tyre lidhur me tërmetin që preku Shqipërinë më 26 nëntor 2019, për të cilën është ndërmarrë iniciativa për mbledhje fondesh, "Gur Gur bëhet Mur".

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ul. .Altowa 1, 02-386
Warszawa,Poland

Tel / Fax

Tel.: +48 22 824 14 27
Fax.:+48 22 824 14 26
Raste urgjente: +48 501194910

E-MAIL


ambasada@albania.waw.pl
embassy.warsaw@mfa.gov.al

'

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
08:30 - 17:00
E premte
08:30 - 14:30