Njoftim mbi fluturimet e LOT Polish Airlines Tiranë-Varshavë

02.09.2020
 
Ju njoftojmë me mirësi se për shkak të vendimit administrativ për pezullimin e trafikut ajror midis Shqipërisë dhe Polonisë, të gjitha lidhjet PLL LOT të planifikuara në këtë itinerar pas 1 shtatorit të këtij viti do të anulohen.
 
Për udhëtarët që planifikojnë të kthehen në Poloni, LOT do të organizojë 2 fluturime charter nga Tirana në Varshavë më 5 dhe 8 shtator të këtij viti.
 
Të dy fluturimet do të operohen si pjesë e fluturimeve speciale charter. Biletat për këto lidhje nuk janë më të disponueshme për shitje përmes sistemeve të prenotimit dhe faqes në internet të LOT.com. Në të njëjtën kohë, të gjitha biletat për këto lidhje që janë blerë deri më 1 shtator të këtij viti, mbeten të vlefshme dhe nuk kërkojnë konfirmimin e rezervimit. Lidhjet janë në dispozicion falas për pasagjerët PLL LOT që tashmë kanë bileta për fluturime nga Shqipëria në Poloni dhe për një tarifë për njerëzit që duan t'i përdorin ato dhe plotësojnë kushtet për hyrje në territorin e Polonisë (duke marrë parasysh përparësinë e udhëtarëve PLL LOT që kthehen në Poloni).
 
Udhëtarëve me bileta për fluturimet LOT Polish Airlines të planifikuara pas 1 shtatorit të këtij viti, të cilat u anuluan për arsye administrative, do t'ju ofrohet një ndryshim falas në një nga fluturimet speciale të lartpërmendura. Pasagjerët do të kontaktohen nga këshilltarët e Qendrës së Kontaktit LOT, të cilët do të paraqesin opsionet në dispozicion dhe do të bëjnë ndryshime në prenotim. Ju lutemi mbani lidhje me numrin e telefonit të dhënë gjatë blerjes së biletës.
 
Informacion për pasagjerët:
Personat që kanë të drejtë të hyjnë në territorin e Republikës së Polonisë dhe janë të interesuar të blejnë bileta për lidhjet e linjave ajrore LOT Polish Airline nga Shqipëria në Poloni, kërkohet që të dërgojnë një aplikim tek: rescue.flights@lot.pl me informacionin e mëposhtëm:
-emri dhe mbiemri (i secilit pasagjer të regjistruar, përfshirë fëmijët)
-kombësia siç thuhet në dokumentin e udhëtimit
- detajet e kontaktit - adresa e telefonit dhe e-mail
-data e preferuar e udhëtimit.
 
Vetëm ata që përmbajnë të gjitha shënimet e sipërpërmendura do të futen në listën e pasagjerëve. Në titullin e postës elektronike, ju lutemi përfshini fjalëkalimin: ALBANIA. Çmimi i biletës për një person të rritur do të jetë afërsisht 550 PLN.
 
Biletat për fluturime shiten përmes Qendrës së Kontaktit LOT. Konsulentët do të kontaktojnë me telefon çdo person që do të bëjë një kërkesë të saktë përmes postës elektronike. Për më tepër, ne dëshirojmë t'ju kujtojmë se secili pasagjer duhet të sigurohet se i plotëson kriteret për të hyrë në Poloni, para se të blejë biletën. Personat që nuk kanë të drejta të tilla, nuk do të lejohen në bord.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ul. .Altowa 1, 02-386
Warszawa,Poland

Tel / Fax

Tel.: +48 22 824 14 27
Fax.:+48 22 824 14 26
Raste urgjente: +48 501194910

E-MAIL


ambasada@albania.waw.pl
embassy.warsaw@mfa.gov.al

'

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
08:30 - 17:00
E premte
08:30 - 14:30