Njoftim

1 qershor 2020
 
Në kuadër të lehtësimit të masave të ndërmarra për të frenuar përhapjen e Covid-19, tashmë lejohet lëvizja me mjete transporti për udhëtarët, shqiptarë dhe të huaj, në hyrje dhe në dalje në pikat e kalimit kufitar tokësor të Republikës së Shqipërisë. Gjithashtu, personat që do të hyjnë në territorin e Republikës së Shqipërisë në pikat kufitare tokësore nuk do të kenë detyrimin e vetëkarantinimit 14 ditor, me përjashtim të rasteve të veçanta që do të përcaktohen me urdhër të autoriteteve shëndetësore.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ul. .Altowa 1, 02-386
Warszawa,Poland

Tel / Fax

Tel.: +48 22 824 14 27
Fax.:+48 22 824 14 26
Raste urgjente: +48 501194910

E-MAIL


ambasada@albania.waw.pl
embassy.warsaw@mfa.gov.al

'

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
08:30 - 17:00
E premte
08:30 - 14:30