Ministrja e Kulturës znj. Elva Margariti zhvillon një vizitë në Varshavë

Në datat 4-6 shkurt 2020, Ministrja e Kulturës e Shqipërisë znj. Elva Margarit vizitoi Varshavën, për të marrë pjesë në  takimin e ENRS (European Network for the Remembrance and Solidarity). ​Gjatë qëndrimit në Varshavë, Ministrja Margariti zhvilloi gjithashtu një takim dypalësh me Zv/Kryeministrin dhe Ministrin e Kulturës së Republikës së Polonisë, Prof. Piotr Glinski, e shoqëruar nga Ambasadorja znj. Shpresa Kureta. Ministrja Margariti vizitoi Muzeun e Hebrenjve, ku u prit dhe zhvilloi një takim me z. Marian Turski, i mbijetuar i Holokaustit, si dhe vizitoi Royal Castle në​ Varshavë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ul. .Altowa 1, 02-386
Warszawa,Poland

Tel / Fax

Tel.: +48 22 824 14 27
Fax.:+48 22 824 14 26
Raste urgjente: +48 501194910

E-MAIL


ambasada@albania.waw.pl
embassy.warsaw@mfa.gov.al

'

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
08:30 - 17:00
E premte
08:30 - 14:30