Ambasadorja znj. Shpresa Kureta takohet me Zv/Marshallin e Sejm, z. Ryszard Terlecki​

Më 30 janar 2020, Ambasadorja e RSH, znj. Shpresa Kureta zhvilloi një takim me Zv/Marshallin e Sejm, z. Ryszard Terlecki. Ambasadorrja znj. Kureta dhe Zv/Marshalli i Sejm të Polonisë biseduan vizitën e Zv/Marshallit në Shqipëri, mundësitë e baskhëpunimit në sektorin e turizmit, për të cilin u ra dakord se është një vlerë e shtuar në marrëdhëniet midis Shqipërisë dhe Polonisë. Gjithashtu, u bisedua për bashkëpunimin në nivel parlamentar, zgjerimin e BE-së, intesifikimin e bashkëpunimit konkret dhe çështje të tjera me interes të ndërsjellë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ul. .Altowa 1, 02-386
Warszawa,Poland

Tel / Fax

Tel.: +48 22 824 14 27
Fax.:+48 22 824 14 26
Raste urgjente: +48 501194910

E-MAIL


ambasada@albania.waw.pl
embassy.warsaw@mfa.gov.al

'

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
08:30 - 17:00
E premte
08:30 - 14:30