Zv. Ministrja Fino merr pjesë në takimin e Këshillit të Sigurimit për “Situatën në Bjellorusi”

Më 8 tetor 2021, Zëvendësministrja për Evropën dhe Punët e Jashtme Znj. Megi Fino mori pjesë në takimin e Këshillit të Sigurimit në formatin Arria-Formula për “Situatën në Bjellorusi”. Takimi organizuar me  nismën e Estonisë u bashkësponsorizua nga 32 shtete anëtare t

 

Ambasadorja Shpresa Kureta mer pjesë në takimin e organizuar nga Zv/Kryeministri dhe Ministri i Mbrojtjes së Letonisë, Artis Pabriks

Më 23 shtator 2021, Ambasadorja znj. Shpresa Kureta mori pjesë në takimin e organizuar nga Zv/Kryeministri dhe Ministri i Mbrojtjes së Letonisë, Artis Pabriks me Ambasadorët e shteteve anëtare të NATO -s dhe BE dhe vendeve Partnere, për të diskutuar çështje aktuale të sigurisë rajonale

 

Informacion mbi lëvizjen e shtetasve të huaj ne Shqipëri

Nga data 06 shtator 2021, për të hyrë në Republikën e Shqipërisë, si në rrugë tokësore, detare apo ajrore, duhet të jeni pajisur me:   • Pasaportë vaksinimi, ku nga data e vaksinimit të plotë të kenë kaluar të paktën dy javë; OSE • Test PCR të kryer brenda 72

 

Skapi në takimin e Ministrave të Jashtëm: Të bindur se negociatat për Shqipërinë do të hapen gjatë presidencës sllovene

Sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Armand Skapi, përfaqësoi Shqipërinë në takimin e Ministrave të Punëve të Jashtme të Vishegradit dhe Fondit të Ballkanit Perëndimor. Skapi vlerësoi mbështetjen e Grupit të Vishegradit për hapjen e negocia

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ul. .Altowa 1, 02-386
Warszawa,Poland

Tel / Fax

Tel.: +48 22 824 14 27
Fax.:+48 22 824 14 26
Raste urgjente: +48 501194910

E-MAIL


ambasada@albania.waw.pl
embassy.warsaw@mfa.gov.al

'

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
08:30 - 17:00
E premte
08:30 - 14:30