Ambasadore znj. Kureta zhvillon takim VTC me Nën/Sekretarin e Shtetit të Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik, Punës dhe Teknologjisë së Polonisë z. Robert Tomanek

Më 7 prill 2021, Ambasadorja e RSH znj. Shpresa Kureta zhvilloi një takim VTC me Nën/Sekretarin e Shtetit të Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik, Punës dhe Teknologjisë së Polonisë z. Robert Tomanek. Në takim u biseduan çështjet me interes reciprok të bashkëpunimit ekonomik, integr

 

Ambasadorja znj. Shpresa Kureta takohet me Ministrin e Punëve të Jashtme të Polonisë Zbigniew Rau

Më 19 mars 2021, Ambasadorja e RSH, znj. Shpresa Kureta zhvilloi një takim me Ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Polonisë, Zbigniew Rau. Gjatë takimit u bisedua procesi i integrimit evropian i Shqipërisë dhe mbështetja e pakursyer e Polonisë, mbajtja e Sesi

 

Ambasadorja znj. Shpresa Kureta zhvillon takim me Marshallen e Sejm të Polonisë, znj. Elzbieta Witek

Më 16 mars 2021, Ambasadorja e RSH, znj. Shpresa Kureta zhvilloi një takim me Marshallen e Sejm të Republikës së Polonisë, znj. Elzbieta Witek. Gjatë takimit midis Ambasadores znj. Kureta dhe Marshalles së Sejm znj. Witek u bisedua për procesin e integrimit evropian të Shqipërisë, b

 

Futbollisti shqiptar i Legia Varshavës Ernest Muçi viziton Ambasadën e RSH

Më 11 mars 2021, Ambasadorja e RSH, znj. Shpresa Kureta priti në Ambasadë futbollistin e talentuar 19-vjeçar shqiptar që luan për Legia Varshavën Ernest Muçi, i cili shoqërohej nga Anëtari i Bordit të Legia Varshavës Tomasz Zahorski dhe Zyrtarja Ndërlidhëse e Futbollistit Magdalena Wo

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ul. .Altowa 1, 02-386
Warszawa,Poland

Tel / Fax

Tel.: +48 22 824 14 27
Fax.:+48 22 824 14 26
Raste urgjente: +48 501194910

E-MAIL


ambasada@albania.waw.pl
embassy.warsaw@mfa.gov.al

'

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
08:30 - 17:00
E premte
08:30 - 14:30