Bushati-Loiseau: Franca vlerëson progresin e Shqipërisë për 5 prioritetet

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Ditmir Bushati, ka nisur një vizitë zyrtare në Francë, gjatë së cilës pritet të zhvillojë takime me fokus integrimin evropian dhe forcimin e marrëdhënieve dypalëshe mes dy vendeve. Takimi i parë i tij u zhvillua me Ministren për Çësh

 

Bushati pret në Tiranë Czaputowicz, merr mbështetjen e Polonisë për integrimin e Shqipërisë në BE

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Ditmir Bushati priti në një vizitë zyrtare ministrin polak të Punëve të Jashtme, Jacek Czaputowicz. Në bisedën e tyre të dy ministrat u përqendruan në diskutimet e çështjeve bilaterale, situatën e mjedisit, të sigurisë në rajonet përkat

 

Ministri Bushati merr pjesë në Takimin e Tretë Ndërministror të Selanikut mes Greqisë, Shqipërisë, Bullgarisë dhe Maqedonisë

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Ditmir Bushati mori pjesë  në takimin e Tretë Ndërministror mes Greqisë, Shqipërisë, Bullgarisë dhe Maqedonisë, i cili u mbajt në Selanik më 3 dhe 4 maj 2018, me pjesëmarrjen e Ministrave të Jashtëm, të Brendshëm dhe të Infrastruktur

 

Ministri Bushati në Ministerialin e NATO-s në Bruksel

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme të Republikës së  Shqipërisë, Ditmir Bushati mori pjesë në takimin e Ministrave të Punëve të Jashtme të vendeve anëtare të NATO-s që u zhvillua me 27 Prill në Bruksel.   Ky takim trajtoi çështje të rëndësishme të siguri

 

Adresa

Përfaqësia e Përherëshme e Republikës së Shqipërisë në NATO
B-1110 Brussels- Belgium

Tel / Fax

Tel. +32 2 707 2782
Fax. +32 2 707 2783

E-MAIL

mission.nato@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00