Articles

Fjala e Kryetarit të OSBE 2020, Sh.T.Z Edi Rama, në Konferencën Vjetore të Vlerësimit të Sigurisë (ASRC)

 Dear Excellencies,

Ladies and Gentlemen,

It is a pleasure to join you this afternoon at the 2020 Annual Security Revieë Conference. Even if we cannot meet in person.

It is now six months into Albania’s OSCE Chairmanship.

Lirimi i të arrestuarve në Ukrainën Lindore

OSCE Chairperson-in-Office Rama and Secretary General Greminger welcome release of detainees in eastern Ukraine and call for further positive steps

Prioritetet e Kryesisë shqiptare 2020 të OSBE-së

OSCE Chairperson-in-Office, Albania’s Prime Minister and Minister for Europe and Foreign Affairs, Edi Rama, addresses the OSCE Permanent Council, with Acting Minister for Europe and Foreign Affairs, Gent Cakaj (r), and Ambassador Igli Hasani, Chair of the Permanent Council

Mundësi Internshipi

INTERNSHIP OPPORTUNITY

Fjalimi i Kryetarit 2020 të OSBE-së Edi Rama

FJALIMI I KRYEMINISTRIT EDI RAMA NË ROLIN E KRYETARIT TË OSBE-SË PËR VITIN 2020 
Statement of Edi Rama, Prime Minister and Minister for Europe and Foreign Affairs of Albania, at the closing of the Ministerial as the Chair-in-Office of the OSCE 2020
Isn’t it amazing?

Anëtarësimi i Shqipërisë në OSBE në 1991

Antarësimi i Shqipërisë me të drejta të plota në KSBE ( OSBE që nga v.1995) 19 qershor 1991.

Shqipëria dhe OSBE

Shqipëria në OSBE

Mbi pozicionet "International Seconded" në OSBE

Nëse jeni të interesuar për pozicione “International Seconded" në OSBE, luteni të ndiqni hapat e mëposhtme:
1.   Aplikoni nëpërmjet platformës së OSBE-së

Deklarata në OSBE

Pages

Adresa

Misioni i Shqipërisë
Reisnerstr. 27/6
1030 Wien

Tel / Fax

Tel. +43 1 328 8710
Fax. +43 1 328 8711
Nr. i emergjences: +43 1 328 8710

E-MAIL

mission.osce@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00