Qeveria e re e Republikës së Shqipërisë: www.kryeministria.al

Qeveria e re e Republikës së Shqipërisë: www.kryeministria.alEdi Rama  Kryeministër   Niko PeleshiZëvendëskryeministër Mimi KodheliMinistër i Mbrojtjes Saimir TahiriMinistër i Brendshëm Ditmir BushatiMinistër i Punëve të Jashtme Klajda GjoshaMini

 

Shërbimet Konsullore

 

Rreth Shqipërisë

Pozicioni gjeografikShqipëria shtrihet në Evropën Juglindore, në Perëndim të Gadishullit Ballkanik, në koordinatat gjeografike: 39 16' gjatësi dhe 42 39' gjerësi. Shqipëria ka një sipërfaqe prej 28.748 km2.Gjatësia e vijës kufitare të Republikës së Shqipërisë është 1094 km; nga

 

Konsulli

 

Adresa

320 East 79th Street,
New York NY 10075

Tel / Fax

Tel: +12122557381
Fax: +12122557380

E-MAIL

consulate.newyork@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00