Tarifa konsullore

I. Tarifat për lëshimin e dokumenteve udhëtimit:

1. Pasaportë biometrike: 170 
2. Kartë identiteti: 16 
3. Lejekalimi lëshuar nga përfaqësitë: 30 

II. Tarifat për lëshimin, verifikimin dhe legalizimin e dokumenteve:

1. Certifikatë e çdo lloji lëshuar për shtetasit shqiptarë: 30 
2. Certifikatë e çdo lloji lëshuar për shtetasit e huaj: Reciprocitet
3. Vërtetim i çdo lloji lëshuar për shtetasit shqiptarë: 30 
4. Vërtetim i çdo lloji lëshuar për shtetasit e huaj: Reciprocitet
5. Verifikimi i dokumentit për shtetasit shqiptarë: 10 
6. Legalizimi i dokumentit për shtetasit shqiptarë: 20 
7. Legalizimi i dokumentit për shtetasit e huaj: Reciprocitet

III. Tarifat për lëshimin dhe përpilimin e akteve tjera noteriale dhe përkthimin e dokumenteve nga përfaqësitë .

1. Përpilimi i deklaratave, autorizimeve, testamenteve, garancive dhe prokurave posaçme: 20 /faqe
2. Vërtetimi i dublikatave dhe kopjeve: 20 /faqe
3. Përkthimi i dokumenteve: 10 /faqe

Adresa

Ambasada Shqiptare
Hoge Nieuwstraat 22, 2514 EL The Hague ,
2518 BD The Hague

Tel / Fax

Tel. +31 70 427 2101
Fax. +31 70 427 2083
Nr. i emergjences : +31616275159

E-MAIL

embassy.hague@mfa.gov.al
embalba@xs4all.nl

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:30 - 16:30