Shërbime me postë

Shërbimet konsullore kryhen vetëm përmes postës

Shërbimet tona konsullore janë organizuar dhe kryhen vetëm përmes komunikimit me postëBëjnë përjashtim vetëm rastet kur paraqitja e vetë personit e domosdoshme

- lëshimin e lejeve kalimit dhe akteve noteriale

- lëshimin e vizave

- rastet e emergjencës humanitare

Takime me orar lënë paraprakisht

Për takimet e nevojshme Ambasadë, Sektorin Konsullor, brenda orareve pritjes, është i nevojshëm lënia paraprake e një orari

Oraret e pritjes Sektorit Konsullor: E hënë, e mërkurë dhe e premte 10:00 – 12:00
Për lënien e oraritTelefon: +31 70 427 2101; Email: embalba@xs4all.nl

Adresa

Ambasada Shqiptare
Hoge Nieuwstraat 22, 2514 EL The Hague ,
2518 BD The Hague

Tel / Fax

Tel. +31 70 427 2101
Fax. +31 70 427 2083
Nr. i emergjences : +31616275159

E-MAIL

embassy.hague@mfa.gov.al
embalba@xs4all.nl

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:30 - 16:30