NJOFTIM

Duke filluar qe nga data 17 mars 2020, Holanda ka ndaluar te gjitha udhëtimet drejt dhe jashte vendit,

qe nuk jane absolutisht thelbësore.

 

Per shtetasit shqiptare te cilet ndodhen aktualisht ne Holande dhe që nuk mund të largohen nga Zona e Schengenit

për shkak të situatës COVID-19, para skadimit të vizave të tyre ose lejeve të qëndrimit,

ose skadimit të një qëndrimi 90-ditor dhe pa mënyra të tjera kthimi, rekomandohet që shtetasit shqiptare

që janë në këto kushte, te raportojnë pranë IND (Sherbimi per Migrimin dhe Natyralizimin).

 

Shtetasit shqiptare qe mund te ndodhen ne kete situate mund te pajisen me leje te posacme

ne raste se tejkalojne afatet e vizave prane deges se IND, ne qytetin ku gjendet qytetari.

 

Lutem shihni si me poshte:

https://ind.nl/en

 

 

 

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Hoge Nieuwstraat 22, 2514 EL The Hague ,
2518 BD The Hague

Tel / Fax

Tel. +31 70 427 2101
Fax. +31 70 427 2083
Nr. i emergjences : +31616275159

E-MAIL

embassy.hague@mfa.gov.al
embalba@xs4all.nl

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:30 - 16:30