Kalendari i festave zyrtare për vitin 2014

Festat zyrtare

1 & 2 Janar - Festat e Vitit Ri

14 Mars - Dita e Verës

1 Maj - Dita Ndërkombëtare e Punëtoreve

19 Tetor - Dita e Lumturimit Nënë Terezës

28 Nëntor - Dita e Pavarësisë dhe Festa e Flamurit

29 Nëntor - Dita e Çlirimit

8 Dhjetor - Dita Kombëtare e Rinisë

Festat Fetare

22 Mars - Dita e Nevruzit

20 Prill - Dita e Pashkës Katolike dhe Dita e Pashkës Ortodokse

28 Korrik - Dita e Bajramit Madh (Fiter Bajrami)

4 Tetor - Dita e Bajramit Vogël (Kurban Bajrami)

25 DhjetorKrishtlindjet

Adresa

Ambasada Shqiptare
Hoge Nieuwstraat 22, 2514 EL The Hague ,
2518 BD The Hague

Tel / Fax

Tel. +31 70 427 2101
Fax. +31 70 427 2083
Nr. i emergjences : +31616275159

E-MAIL

embassy.hague@mfa.gov.al
embalba@xs4all.nl

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:30 - 16:30