Eventi “Nata e Diktaturës”, 13 Shtator 2019

Të Premten, më 13 Shtator, Ambasada e Shqipërisë mori pjesë në Tour-in Interaktiv ne Muzeun e Gevangenpoort, titulluar "Tour Interaktiv: Nga Diktatura në Demokraci", i organizuar nga Komiteti Holandez i Helsinkit. Një përfaqësuese e Komitetit Shqiptar të Helsinkit foli dhe ndau me pjesemarresit përvojat e kaluara të diktaturës, dhe çfarë progresi është bërë në tranzicionin drejt demokracisë në Shqipëri, që nga rënia e komunizmit.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Hoge Nieuwstraat 22, 2514 EL The Hague ,
2518 BD The Hague

Tel / Fax

Tel. +31 70 427 2101
Fax. +31 70 427 2083
Nr. i emergjences : +31616275159

E-MAIL

embassy.hague@mfa.gov.al
embalba@xs4all.nl

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:30 - 16:30