Activities

Takimi i fundvitit ne ambasade

Albanian

Familjet shqiptare në Hollandë mblidhen në ambasadën shqiptare ne Hage/Hollande  perpara  festave të fundvitit, per te diskutuar mbi aktivititet e vitit qe lame pas dhe ato qe planifikohen ne te ardhmen.

Piktori Arben Theodhosi sjell ngjyrat e flamurit në Hagë

Albanian

Ekspozitë në Galerinë e Artit në Ambasadën Shqipëtare në Hagë nga 28 nëntor 2017 deri në mars 2018.
Kjo ekspozitë nga  Z. Arben Theodhosi  vazhdon të jetë e hapur deri në mars 2018, pas një suksesi të jashtëzakonshëm.

105-vjetori i Pavaresise ne Ambasaden e Shqiperise ne Hollande

Albanian

Festohet në Ambasadën Shqiptare në Hollandë 105 -vjetori i Pavarësisë mes miqsh të shumtë të vendit, ambasadorë te akredituar në Hagë, kolegë diplomatë, përfaqësues të Parlamentit e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Hollandës, përfaqësues të Organizatave Ndërkombëtare dhe përfaqësues të cmuar të diasporës e studentëve shqiptarë në Hollandë.
Festa u shoqërua nga ekspozita e piktorit të mirënjohur Arben Theodhosi : “Tani"(Now).

Z. Erion Veliaj, Kryetar i Bashkisë së Tiranës mbajti një leksion në ERU

Albanian

Në kuadrin e pjesëmarrjes në Konferencën Ndërkombëtare për Ujin, Amsterdam, kryetari i Bashkisë së Tiranës, z. Erion Veliaj, në  datën 30 tetor 2017,  zhvilloi disa takime në RVO/Ministria e Ekonomisë dhe në Universitetin Erasmus/Rotterdam.
Në Universitetin Erasmus/Rotterdam kryebashkiaku Veliaj prezantoi përpara studentëve dhe të ftuarve të shumtë leksionin me temë: “Si qytetet e Ballkanit Perëndimor mund të jene promotor drejt integrimit ne BE. Rasti i Tiranës”.

Pages

Adresa

Ambasada Shqiptare
Hoge Nieuwstraat 22, 2514 EL The Hague ,
2518 BD The Hague

Tel / Fax

Tel. +31 70 427 2101
Fax. +31 70 427 2083
Nr. i emergjences : +31616275159

E-MAIL

embassy.hague@mfa.gov.al
embalba@xs4all.nl

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:30 - 16:30