Activities

‘’Takim midis policisë shqipëtare dhe hollandeze për project mbi mbrojtjen e së drejtave LGBT’’ 22 shkurt 2019, Tiranë

Albanian

Më 19 dhe 20 shkurt 2019, Policia e Shtetit Shqiptar në bashkëpunim me Policinë Kombëtare Holandeze dhe Komitetin Holandez të Helsinkit paraqiti një plan pune me aktivitete për projektin "Kundërshtimi i diskriminimit dhe mbrojtja e të drejtave LGBTI në Shqipëri" të financuara nga programi MATRA i Ministrisë së Holandës i Punëve të Jashtme. Projekti është një shembull i qartë se si Hollanda po ndjek politikën e saj "të rreptë dhe të drejtë" me Shqipërinë në nxitjen e zhvillimit të sundimit të ligjit.

‘’Event për te promovuar turizmin ne shqipëri’’ 6 shkurt 2019, Hollandë

Albanian

Takimi i sipërmarrësve në qytetin Wageningen, ditën e merkurë, 6 shkurt 2019, u shoqërua me një vizitë të nivelit të lartë.
Ambasadori i Kosovës, Lirim Greiçevci dhe Ambasadorja e Shqipërisë, Adia Sakiqi, fillimisht u pritën në WUR dhe me mbështetjen e z. Gjin Ceca zhvilluan një takim në Wageningen me sipërmarrësit e qytetit.
Të dy ambasadorët treguan diçka për vendin e tyre, rëndësinë e bujqësisë dhe turizmit, si dhe mundësitë e investimeve për sipërmarrësit holandezë.

‘’Ftesë për Samitin e Diasporës II’’ 21 janar 2019, Tiranë

Albanian

Asgjë s'ka si shtëpia jonë, Shqipëria. Ju ftojmë të merrni pjesë në Samitin e Diaspores II, i cili do të zhvillohet në Tiranë nga data 28 shkurt deri ne 2 mars 2019!

‘’Konferenca për Integritet dhe Anti-Korrupcion ‘’ 7 dhjetor 2018, Haga

Albanian

Sot në Konferencën e Integritetit dhe Anti-Korrupsionit të ICC-së si pjesë e Javës së Integritetit të mbajtur në ambientet e Pallatit të Paqes, Hagë, Holandë.
Ministri për Evropën dhe Punëve të Jashtme, Etjen Xhafaj, duke folur në fjalimin e tij në Pallatin e Paqes:

Pages

Adresa

Ambasada Shqiptare
Hoge Nieuwstraat 22, 2514 EL The Hague ,
2518 BD The Hague

Tel / Fax

Tel. +31 70 427 2101
Fax. +31 70 427 2083
Nr. i emergjences : +31616275159

E-MAIL

embassy.hague@mfa.gov.al
embalba@xs4all.nl

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:30 - 16:30