Activities

‘’Event on water management’’- 28th of March 2019, The Hague

Albanian

Albanian Embassy in the Netherlands in cooperation with NWP hosted on March 27 an event on water management. Glad to see so many companies travelling all the way from Albania to find Dutch partner companies and knowledge institutes. Themes were water supply, waste water treatment, water quality and river flood management.
Thanks to RVO_Int_Ond and NWP Netherlands we are looking forward to concrete projects.
 

‘Event mbi menaxhimin e ujërave ’’-28 mars 2019, Haga

Albanian

Ambasada shqiptare në Hagë, në bashkëpunim me NWP zhvilloi në datë 27 mars 2019 një event të lidhur me menaxhimin e ujërave. Kënaqësi të shihje kaq shumë kompani që kanë udhëtuar nga Shqipëria në Hollandë për të gjetur kompani partnere dhe institute të dijes. Temat ishin furnizimi me ujë, trajtimi i ujërave të zeza, cilësia e ujit dhe menaxhimi i përmbytjeve të lumenjve.
Falë RVO dhe NWP presim projekte konkrete në të ardhmen.
 

‘’Ambasadorja Znj. Adia Sakiqi dha një prezantim në Universitetin ‘Haagse Hogeschool’’, 19 mars 2019, Haga

Albanian

Ambasadorja e shqipërisë në Hollandë, Znj. Adia Sakiqi, ishte e ftuar nga Universiteti “Haagse Hogeschool” për të biseduar me studentët mbi Integrimin Europian të Shqipërisë .

‘’Takim ekspertesh në lidhje me udhëtime ilegale të shtetasve shqipëtar në Britani’’, 29 shkurt 2019, Hollandë

Albanian

Xhandarmëria Mbretërore e Hollandës dhe Policia Portuale organizuan një takim ekspertësh në datë 13 dhe 14 shkurt lidhur me çështjen e qytetarëve shqiptarë që udhëtojnë ilegalisht për në Britaninë e Madhe nëpërmjet porteve hollandeze.

Pages

Adresa

Ambasada Shqiptare
Hoge Nieuwstraat 22, 2514 EL The Hague ,
2518 BD The Hague

Tel / Fax

Tel. +31 70 427 2101
Fax. +31 70 427 2083
Nr. i emergjences : +31616275159

E-MAIL

embassy.hague@mfa.gov.al
embalba@xs4all.nl

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:30 - 16:30