Activities

Takim dypalesh ndermjet Ministrit ne Detyre Z. Cakaj dhe Ministrit te Jashtem te Polonise, Z. Czaputowicz

Albanian

Gjatë vizitës zyrtare në Varshavë ne date 9 shtator 2019, Ministri ne Detyre, Z. Gent Cakaj zhvilloi një takim dypalësh me Ministrin e Jashtëm të Polonisë, Jacek Czaputowicz.

Tour Interaktiv: Nga regjimi totalitar drejt Demokracise

Albanian

Diten e premte, date 13 shtator, Komiteti Holandez i Helsinkit organizon nje event mbi te kaluaren e regjimit komunist ne Shqiperi dhe tranzicionit ne demokraci, me ane te tour-eve interaktive ne Muzeun Gevangenpoort.
Ju ftojme te merrni pjese, nepermjet regjistrimit si me poshte:
https://nachtvandedictatuur.nl/locaties/the-hague-english-program/?fbcli...

Ambasada e Shqipërisë bëhet gati të marrë pjesë ne Pride Amsterdam 2019

Albanian

Ambasada e Shqipërisë, pjestare organisatës Equal Rights Coalition  bëhet gati të marrë pjesë ne Pride Amsterdam 2019.

‘’Ministri shqiptar për Çështjet Evropiane dhe të Jashtme, Gent Cakaj paraqiti prioritetet e Shqipërisë për kryesimin e tyre në OSBE’’ 11 Korrik 2019

Albanian

Ushtruesi i detyrës MEFA Gent Çakaj paraqet për herë të parë përpara Këshillit të Përhershëm të OSBE-së një skicë të prioriteteve për kryesimin e ardhshëm të OSBE-së në vitin 2020, duke theksuar se ZC të Shqipërisë do të frymëzohen nga vlerat thelbësore të vetë OSBE-së: dialog dhe respekt reciprok.

Pages

Adresa

Ambasada Shqiptare
Hoge Nieuwstraat 22, 2514 EL The Hague ,
2518 BD The Hague

Tel / Fax

Tel. +31 70 427 2101
Fax. +31 70 427 2083
Nr. i emergjences : +31616275159

E-MAIL

embassy.hague@mfa.gov.al
embalba@xs4all.nl

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:30 - 16:30