Activities

15.01.2015

Albanian

Ekspozitë në House of Europe në Hagë - Shqipëria Vend Kandidat në BE, foto nga Ajri dhe Uji" - Foto nga Alket Islami, Igli Pustina

10.09.2014

Albanian

Ambasadorja e Republikës së Shqipërisë, SH.S. Znj. Adia Sakiqi i paraqit Letrat Kredenciale Mbretit Willem - Alexander te Mbretërisë së Vendeve të Ulëta

Pages

Adresa

Ambasada Shqiptare
Hoge Nieuwstraat 22, 2514 EL The Hague ,
2518 BD The Hague

Tel / Fax

Tel. +31 70 427 2101
Fax. +31 70 427 2083
Nr. i emergjences : +31616275159

E-MAIL

embassy.hague@mfa.gov.al
embalba@xs4all.nl

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:30 - 16:30