Activities

Ofrimi i sherbimeve online te One Stop Shop te portalit e-Albania, qe nga data 01.01.2020

Albanian

Duke filluar qe nga data 1 Janar 2020, ne zbatim te Urdhrit te Kryeministrit nr. 158, date 25.11.2019  “Për marrjen e masave dhe rregullimin e dispozitave ligjore për aplikimin e shërbimeve vetëm on-line nga data 1.1.2020”, te gjitha sherbimet nga One Stop Shop i portalit e-Albania ne kuader te aplikimeve per sherbime konsullore nga qytetaret shqiptare me qendrim ne Holande, do te ofrohen nga Ambasada e RSh ne Hage.

Eventi “Nata e Diktaturës”, 13 Shtator 2019

Albanian

Të Premten, më 13 Shtator, Ambasada e Shqipërisë mori pjesë në Tour-in Interaktiv ne Muzeun e Gevangenpoort, titulluar "Tour Interaktiv: Nga Diktatura në Demokraci", i organizuar nga Komiteti Holandez i Helsinkit. Një përfaqësuese e Komitetit Shqiptar të Helsinkit foli dhe ndau me pjesemarresit përvojat e kaluara të diktaturës, dhe çfarë progresi është bërë në tranzicionin drejt demokracisë në Shqipëri, që nga rënia e komunizmit.

Ambasadorja e Shqipërisë ne Mbreterine e Vendeve te Uleta, Zj. Adia Sakiqi, merr pjesë në eventin qe shenon fillimin e 75 vjetorit të clirimit të Holandës

Albanian

Të Premten, më 13 Shtator, Ambasadorja e Shqipërisë në Mbretërinë e Vendeve te Uleta, Shkëlqesia e Saj Znj. Sakiqi, mori pjesë në eventin që festonte fillimin e 75-vjetorit të clirimit të Holandës, në qytetin e Maastricht.
Provinca e Limburgut, së bashku me Komunën Eijsden-Margraten dhe Maastricht organizuan këtë ngjarje për të përkujtuar viktimat e luftës, si dhe për të festuar 75 vjetorin e clirimit te Luftes se Dyte Boterore.

Bilateral meeting between Acting Minister Mr. Cakaj, and the Minister of Foreign Affairs of Poland, Mr. Czaputowicz

Albanian

During his official visit to Warsaw on September 9, 2019, Acting Minister, Mr. Gent Cakaj, held a bilateral meeting with the Minister of Foreign Affairs of Poland, Jacek Czaputowicz.

Pages

Adresa

Ambasada Shqiptare
Hoge Nieuwstraat 22, 2514 EL The Hague ,
2518 BD The Hague

Tel / Fax

Tel. +31 70 427 2101
Fax. +31 70 427 2083
Nr. i emergjences : +31616275159

E-MAIL

embassy.hague@mfa.gov.al
embalba@xs4all.nl

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:30 - 16:30