Ne galerine e artit te Ambasades Hage perurohet ekspozita e artistit Jon Kraja

Në datë 15 Qershor 2018 në Galerinë e Artit të Ambasadës Shqiptare në Hagë u përurua ekspozita e artistit  të mirënjohur shqiptar , Jon Kraja, titulluar " This is the End". Në përurim morën pjesë përfaqësues të trupit diplomatik të akredituar në Hagë, përfaqësues nga fus

 

Koncerti me muzike klasike ne kuadrin e vitit te kultures Austri_Shqiperi

Në datën 5 qershor, Ambasada Shqiptare Hagë, në bashkëpunim me Ambasadën e Austrisë, në kuadrin e vitit të kulturës Austri-Shqipëri, organizoi një koncert me muzikë klasike .  Në koncert performuan pianistja e mirënjohur shqiptare me banim në Hollandë, Mirsa Adami dhe artistj

 

Shfaqja e les Contes d'Hoffmann, Ermonela Jaho ne rolin e Antonias

Me kënaqësi dhe krenari, së bashku me shumë përfaqësues të diasporës shqiptare në Hollandë, ndoqëm në Operën Kombëtare të Hollandës/ Amsterdam , shfaqjen e “Les Contes d’ Hoffmann” dhe performacën e shkëlqyer të artistes së mirënjohur shqiptare Ermonela Jaho në rolin e An

 

Gjatë vizitës në Hagë, Ministrja e Drejtësisë, znj. Etilda Gjonaj, u prit në një takim të veçantë nga Presidenti i EUROJUST-it, Ladislav Hamran

Gjatë vizitës në Hagë, Ministrja e Drejtësisë, znj. Etilda Gjonaj, u prit në një takim të veçantë nga Presidenti i EUROJUST-it, Ladislav Hamran, me të cilin diskutoi miratimin në parim të Marrëveshjes për Bashkëpunimin ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Eurojust-it, si dhe f

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Hoge Nieuwstraat 22, 2514 EL The Hague ,
2518 BD The Hague

Tel / Fax

Tel. +31 70 427 2101
Fax. +31 70 427 2083

E-MAIL

embassy.hague@mfa.gov.al
embalba@xs4all.nl

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:30 - 16:30