Articles

Marrëdheniet dypalëshe

Albanian

Marrëdhëniet dypalëshe

 

Marrëdhëniet diplomatike mes Republikës së Shqipërisë dhe Mbretërisë së Vendeve të Ulëta (Hollandë) janë vendosur më 17 nëntor 1970.

 

Vizitat e nivelit të lartë mes Mbretërisë së Vendeve të Ulëta – dhe Republikës së Shqipërisë

 

Pages

Postal Address

Embasy of Albania
Hoge Nieuwstraat 22, 2514 EL The Hague ,
2518 BD The Hague

Tel / Fax

Tel. +31 70 427 2101
Fax. +31 70 427 2083
Nr. i emergjences : +31616275159

E-MAIL

embassy.hague@mfa.gov.al
embalba@xs4all.nl

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:30 - 16:30