Njoftim mbi udhëtimet nga Shqipëria drejt Holandës

Duke filluar që prej 16 shtatorit 2021, lejohet të udhëtohet drejt Holandës nga Shqipëria vetëm për arsye esenciale. Rrjedhimisht, që prej 16 shtatorit, do të mund të hyjnë në Holandë përarsye esenciale personat e vaksinuar, personat të cilët janë rezidentë dhe udhëtarët e tjerë

 

NJOFTIM I RËNDËSISHËM

Rregullat e reja për të hyrë në Republikën e Shqipërisë, duke filluar që nga 6 shtator 2021 Komiteti Teknik i Ekspertëve në Shqipëri, duke vlerësuar situatën e deritanishme të pandemisë globale COVID-19, ka vendosur marrjen e këtyre masave:  – Duke filluar nga data 6 shtator

 

Njoftim

Ambasada e RSH në Hagë njofton se regjimi i lëvizjeve për shtetasit shqiptarë drejt Holandës do të ndryshojë, duke filluar që prej ditës së nesërme, 24 qershor 2021. -          Bazuar në vlerësimin e qeverisë holandeze mbi nivelin e ulët

 

Ministrja për Evropën dhe Punët e Jashtme të Republikës së Shqipërisë, Sh.S.Znj. Olta Xhaҁka njofton se Shqipëria merr Presidencën njëvjeçare të Nismës Adriatiko – Joniane (EUSAIR)

Ministrja për Evropën dhe Punët e Jashtme të Republikës së Shqipërisë, Sh.S.Znj. Olta Xhaҁka njoftoi se duke filluar nga 14 maj 2021, Shqipëria merr Presidencën njëvjeçare të Nismës Adriatiko – Joniane (EUSAIR), pas drejtimit me sukses të OSBE dhe Organizatës për Bashkëpunimin E

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Hoge Nieuwstraat 22, 2514 EL The Hague ,
2518 BD The Hague

Tel / Fax

Tel. +31 70 427 2101
Fax. +31 70 427 2083
Nr. i emergjences : +31616275159

E-MAIL

embassy.hague@mfa.gov.al
embalba@xs4all.nl

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:30 - 16:30