REGJISTRIMI DHE APLIKIM PER PASAPORTË/ TERMINI ONLINE

  • KLIKO adresen/Webseite           www.e-albania.al
  • ​Fillo Procedurën   “REGJISTROHU”
  • ​Më pas shtyp butonin “HYR” dhe zgjidhni mënyrën e identifikimit – klikoni tek ikona “Qytetar”
  • ​Kliko tek rubrika “SHËRBIMET KONSULLORE ONLINE”
  • ​Kliko tek “Aplikim për pasaportë dhe kartë identiteti (për shtetasit shqiptarë që jetojnë jashtë kufijve)”

Shtypni butonin “perdor” dhe Plotësoni formularin e aplikimit. Pasi të keni kryer aplikimin do t’ju kontaktoj Konsulli me email për t’ju caktuar datën e takimit apo për t’ju sqaruar mëtej.
Regjistrimi dhe Aplikimi duhet ta beni vetëm në Kompjuter
ose në Celular tuaj shkarkoni programin në Play Store (e-albania).
 
 
APLIKIM PER LEJE KALIMI/ TERMINI ONLINE

  • ​KLIKO adresen/Webseite           www.e-albania.al
  • ​Kliko tek                     “SHËRBIMET KONSULLORE ONLINE”
  • ​Kliko tek                     “APLIKIM PER LEJE KALIMI”
  • ​Fillo Procedurën         Plotësoni formularin e aplikimit. 

Pasi të keni kryer aplikimin do t’ju kontaktoj Konsulli me email për t’ju caktuar datën e takimit apo për t’ju sqaruar mëtej.
Aplikimi duhet ta beni vetëm në Kompjuter
ose në Celular tuaj shkarkoni programin në Play Store (e-albania).​

Adresa

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë
München / Germany
ALBERT-SCHWEITZER-STR.62 81735 MÜNCHEN

Tel / Fax

Tel:+49 (0) 8992284522
+49 (0) 8992284524
Fax: +49 (0) 8992284523
Raste emergjente nr.
Tel: +4915237913997​

Orari zyrtar

E Hënë - e Premte
09:00-14:00